Nokias toppmodell får musikkstreaming

Både Spotify og Wimp på vei til Nokia N9

Selv om Nokia har valgt å gå for Windows Phone, må vi ikke glemme den nåværende toppmodellen de har på markedet, Nokia N9. Nå har både Spotify og Wimp kommet med Meego-vennlige versjoner, slik at N9-eiere kan kose seg med musikkstreaming direkte på mobilen.

Gratis å laste ned, men krever abonnement

Begge applikasjonene er gratis å laste ned, men krever at du abonnerer på tjenestene fra før av. Dette koster penger, og fungerer akkurat likt som for de andre mobilplattformene.

Nokia N9 er antageligvis både den første og siste mobilen som vil kjøre operativsystemet Meego. Det gjør det ekstra fint å se at utviklere likevel porter applikasjonene sine over til operativsystemet, slik at også Meego-brukere får et solid applikasjonsutvalg.

Stolte av N9 og Meego

I et intervju med Connor Pierce, Nokia-sjefen i Storbritannia, kom det frem at Nokia heller ville satse på et samarbeid med Microsoft fremfor å fortsette med Meego, da de så på Windows Phone som et operativsystem med større langtidspotensiale, som de kunne raskt implementere i telefonene sine.

– N9 er en fantastisk telefon, og Meego var et prosjekt vi var kjempestolte av. Men økosystemet til Meego er veldig lite, sammenliknet med det Microsoft allerede har fått til med Windows Phone. Meego kunne ikke få til noe lignende raskt nok, så vi gikk for Windows Phone, forteller han i et intervju med nettstedet The Inquirer.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen