Nokias storlansering

Alternativ tekst mangler
Nokia viste frem nye telefoner i New York i dag. (Foto: Simen J. Willgohs)

Nokia lanserte i dag den sagnomsuste N95 i et forykende show midt på New Yorks Manhattan. I serielanseringen, som tok sted både i New York, Cape Town, Manila og Hangzhou, lanserte selskapet to ferske N-modeller, i tillegg til å fornye tre andre med et spesielt fokus på musikk.

Dagens lansering fokuserte mye på mulighetene som har oppstått som følge av at mobiltelefonen binder stadig flere funksjoner sammen, som igjen bindes sammen med en rekke tjenester på nettet. Anssi Vanjoki, multimediasjef i Nokia, kunne vise til en stadig større skare brukere som blogger livet sitt via mobiltelefonen, gjennom bilder, tekst, musikk og video.

Samtidig kunne Nokia skryte av den stadig voksende mengden av bruksområder mobiltelefonen får som følge av ny teknologi og bedre brukervennlighet.

10 millioner solgte N-telefoner
Selskapet har opplevd stor suksess med sin N-serie, som i følge selskapet så langt har solgt over 10 millioner eksemplarer.

- Designen og funksjonaliteten til Nokia N95 er revolusjonerende, akkurat som det var på de første bærbare datamaskinene, sa Vanjoki foran en samlet verdenspresse.

Det er uten tvil at Nokia så langt har lykkes i å binde sammen kamera, mp3-spiller, datamaskin og mobil i ett. Eller, i det minste, har fått kundene til å tro det og kjøpe selskapets avanserte telefoner.

Alternativ tekst mangler

Nokia N95 – Alt i ett
N95 er den eneste nye mobiltelefonen Nokia slipper i dag. Dette er mobiltelefonen som har praktisk talt alt du kan ønske deg. N95 har innebygget GPS, fem megapikslers kamera, Wi-Fi, super-3G, og en god del flere funksjoner.

Her kan du lese mer om N95.

Alternativ tekst mangler

Nokia N75
N75 er en ny kamskjelltelefon basert på Series 60. Telefonen er rettet mot deg som vil ha en smart musikktelefon, og byr på støtte for de fleste musikkformatene, har egne musikktaster, og et to megapikslers kamera.

Her kan du lese mer om N75.

Oppdaterte N-telefoner

Alternativ tekst mangler

De tre andre telefonene Nokia viser frem i dag, er musikkutgaver av N70 og N73, og en oppgradert utgave av harddiskmobilen N91. Nå kommer N91 med hele åtte gigabyte lagringsplass.

Her kan du lese mer om N70, N73 og N91.

Music Recommenders
Nokia presenterer også sitt nye musikksamfunn. Dette er et konsept hvor Nokia samarbeider med uavhengige musikkbutikker rundt om i verden for å presentere musikkanbefalinger. David Bowie er også involvert i prosjektet.

Her kan du lese mer om Music Recommenders.

Vi vil etterhvert også komme med en sniktitt på N95.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen