Nokias Ovi Store er åpen

Nokias Ovi Store er åpen

Har du ventet på at Nokias egen programvareportal skal åpne, kan du nå glede deg over at ventetiden er over. I dag åpnet nemlig Nokia portalen sin, nesten tre måneder senere enn lovet.

Nokia selv forteller at butikken inneholder alt fra programmer, spill, videoer og podkaster til produktivitetsverktøy og nett- og lokasjonsbaserte tjenester.

Ovi Store har også en sosial funksjon. Butikken viser deg for eksempel hva vennene dine har kjøpt av programmer. Portalen vil også foreslå innhold for deg basert på hva du har kjøpt før, eller hvor du er. Er du for eksempel på reise i en storby, vil portalen foreslå reiseguider for byen du er i.

Mange store leverandører

Det vil finnes både gratis programvare og programvare du må betale for i butikken, og flere store innholdsleverandører selger tjenester og applikasjoner. Navn som Facebook, Myspace, EA, Qik er alle representert i portalen. N-gage-applikasjonene vil også være en del av Ovi Store.

Det er også mulighet for å lage egne applikasjoner og laste de opp til butikken. Du kan velge om du vil la andre laste det ned gratis eller om du vil ta betalt for programmet. Velger du å selge programmet, skal du få 70 prosent av inntektene fra salget.

Ovi Store får du enkelt tilgang til ved å skrive inn store.ovi.com i nettleseren på mobilen din. Vil du distribuere eget innhold kan du besøke publish.ovi.com.

(Kilde: Nokia)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen