Nokias nyeste musikkmobiler

Nokias nyeste musikkmobiler

Under pressekonferansen Go Play som pågår nå i London, lanserte Nokia i dag blant annet to nye musikkmobiler. Nokia fortsetter dermed med XpressMusic-bølgen, som blant annet Nokia 5700 er en del av.

Da nevnte Nokia 5700 ble testet, ble vi positivt overrasket over kvaliteten på musikkspilleren. En av de tingene vi opplevde som en nedtur var det litt billige utseendet til en ellers bra mobil. Det er derfor til vår gledelige overraskelse at de nå, med de nye modellene har byttet ut plasten med aluminium.

Les også:
- Test: Nokia 5700 XpressMusic- Ulv i fåreklær
- Mobilen følger gigantlansering
- Nokia lanserte Music Store

Nokia 5310 XpressMusic
Denne lekre skyvemobilen er ikledd med aliminium, og veier bare 71 gram. Dette er en musikkmobil som skal kunne by på 18 timers avspilling av musikk, og har støtte for mikroSD-kort. I tillegg har denne mobilen dedikerte musikktaster.

Musikkmobilen er også utstyrt med kamera. Dette har autofokus og tar bilder med oppløsning opp til 3,2 megapiksler. Den kan også ta bilder i mørket, for den har dobbel LED-lys. Mobilen har en to tommers QVGA-skjerm som viser 16 millioner farger.


Mobilen er forventet å komme i fjerde kvartal i år, og har en utsalgspris på rundt 225 euro (1800 kroner) før skatter og avgifter.

Nokia 5610 XpressMusic
Som bildene viser, er musikknavigasjonen gjort lett tilgjengelig på de fargede listene rundt skjermen. Også denne mobilen er i aluminium. Skjermen er litt større med sine 2,2 tommer.

Med denne 3G-mobilen lover Nokia skarp lyd, og byr på opptil 22 timer med musikkavspilling. Kamera, lys og minnekort har samme spesifikasjoner som Nokia 5310.

Prisen på denne blir på cirka 300 euro (2400 kroner) før skatter og avgifter.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen