Nokias lille kjapping

For med Nokia 6233 får ordtaket ”skinnet kan bedra” en helt ny mening. Mobiltelefonen ser nemlig ut som en helt vanlig mobiltelefon uten de helt store overraskelsene.

Under det klassiske ytret finner vi dog en rekke egenskaper for å møte både jobb- og fritidsbehov. Mobilen som ble lansert på Capital Market Day i New York, er med sine 110 gram en av finnenes minste 3G-modeller så langt.

Produktsjef i Nokia Mobile Phones & CMO Scandinavia Oskar Södergren er sikker på at nykommeren vil bli en suksess.

– Telefonen bygger på samme kriterier som gjorde Nokia 6230i så populær – klassisk design, funksjonsrik og brukervennlig grensesnitt. 3G blir stadig mer ettertraktet i massemarkedet, og vi føler oss sikre på at Nokia 6233 kommer til å bli ekstremt ettertraktet blant forbrukerne, sier han.

Multimedia
Men liten størrelse til tross – Nokia 6233 er fullspekket med både 2 megapikselkamera, 320x240 punkters QVGA fargeskjerm, MP3-spiller, FM radio og støtte for en rekke 3G-tjenester.

Nokia 6233 blir den andre modellen i 3G-rekken som bygger på det velkjente Series 40 systemet. Dermed er det gjort så enkelt som mulig for Nokias brukere å hoppe opp et hakk og være med på 3G-bølgen.


Av 3G-tjenester kan 6233 friste med videosamtale, rask surfing på Internett, streaming av multimediainnhold, nedlasting av nyhetssendinger – og du kan selvsagt holde deg oppdatert på fotballkampen uansett hvor du befinner deg.

Modellen har et internminne på 70 MB, og trenger du mer plass støtter den minnekort på opptil 2 GB.

 

Nokia 6233 er forventet å koste i underkant av 3500 kroner uten subsidier, og vil etter planen komme til norske butikkhyller i andre kvartal av 2006.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen