– Nokias flaggskip blir enestående
Teknofil
(Bilde: w7phone.ru/montasje)

– Nokias flaggskip blir enestående

Russisk mobil-anmelder sier imidlertid at Windows Phone "ødelegger moroa".

Den omstridte "mobil-guruen", eller eventuelt bare mobil-anmelderen, Eldar Murtazin fra Mobile Review hevder at han fikk se Nokias kommende toppmodell på et bakrom på Mobile World Congress i Barcelona sist uke. Dette melder WMPoweruser.com på sine nettsider. Kanskje det er snakk om samme modell som gikk under navnet "Nokia EOS" med PureView-teknologi for et par måneder siden?

Murtazin hevder at flaggskipet har en flott aluminiumsutforming og et "bra kamera", at han følte det kunne bli en enestående modell; "den mest populære [til Nokia] i år". Han fortsetter imidlertid med følgende:

– Det er Windows Phone på innsiden, det er uforandret og det ødelegger moroa. "Å, Windows Phone, hvorfor er du ikke Android, sa de som var omkring, mens de ristet på hodet, uttaler den russiske mobil-anmelderen til W7Phone.ru.

Murtazin oppsummerer at den kommende Nokia-toppmodellen trolig vil få omtrent samme skjebne som Nokia Lumia 920; At den skaper mye blest, men at de høye salgstallene uteblir.

Omstridt anmelder

Russeren er relativt godt kjent i mobilverdenen fordi han ofte får sniktitter og nyheter før andre mobil-journalister, og da særlig hvis det gjelder nye Nokia-mobiler. Selv om mange fester merkelappen "omstridt" til hans navn, erkjenner de også at det er en viss tyngde bak hans sterke meninger og betraktninger for øvrig.

Når den ellers ukjente toppmodellen til Nokia slippes løs fra bakrommet har vi foreløpig ikke kjennskap til.

Les også: Sniktitt på Nokia Lumia 720 fra Mobile World Congress 2013 hos Amobil.no

(Kilder: WMPoweruser.com, W7Phone.ru)

Lik oss på Facebook du også.

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen