Nokiamobil med deksler i karbonfiber

Nokiamobil med deksler i karbonfiber

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Telefonen kjenner vi fra før. Den har nemlig vært lansert tidligere, men da med deksler i andre materialer. Ellers er den temmelig lik Nokia 8800 Arte og Nokia 8800 Sapphire. Før dette igjen lanserte Nokia to andre 8800-modeller med litt annerledes design. Da var blant annet navigasjonstasten gjemt under skyvedekselet.

På Carbon Arte kombineres karbonfiber, titan og polert glass, og et 3D-mønster i karbonfiberen gir en lekker overflate. Karbonfiber og titan er ellers kjent for å være svært lette og sterke materialer. Denne modellen er likevel en av de tyngste mobiltelefonene på markedet.

Mer minne
Telefonen har fått egne ringetoner og bakgrunnsbilder, i tillegg til at den har mer minne enn sine navnesøsken. I denne modellen finnes et innbygget minne på 4GB.

Ellers er den litt spesielle klokkefunksjonen beholdt. Tapp et par ganger under skjermen, og du får se hva klokken er. Den har også stillefunksjonen som lar deg stenge av ringetoner og alarmer ved å vende telefonen med skjermen ned.

Prisen er anslått til 1100 euro før avgifter og uten subsidier. Det betyr at den i Norge vil komme på om lag 11 000 kroner når moms er lagt til.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen