Nokia vurderer nettbrett

Det dukker stadig opp flere nettbrett, og i dette markedet er både mobilprodusenter og laptop-produsenter godt representert. Nokia har imidlertid forholdt seg rolig så langt, og på finsk TV forklarer Nokia-sjef Stephen Elop årsaken.

- Vi kunne utnyttet Microsoft-teknologi og programvare, og snekret sammen et Windows-orientert nettbrett, eller vi kunne gjøre noe med noen av de andre programvare-kontaktene vi har. Teamet vårt jobber nå med å finne ut hva som er den riktige nettbrett-strategien for Nokia, sa Elop ifølge Engadget.

Nokia-sjefen virker også krystallklar på at det er viktig å lansere et nettbrett som skiller seg ut fra mengden.

- Det er nå over 200 forskjellige nettbrett på markedet, og bare ett av dem gjør det skikkelig bra. Min utfordring til teamet er at jeg ikke vil at vi skal komme med det to-hundre-og-første nettbrettet på markedet som ikke skiller seg ut fra resten, sier Elop.

- Vi må ha et unikt Nokia-perspektiv, og derfor jobber våre team veldig hardt med å komme opp med noe annerledes i forhold til alt annet som skjer i markedet, sier han videre.

Se hele intervjuet med Stephen Elop, der han blant annet snakker om masseoppsigelsene, nettbrett, apps, Microsoft-samarbeidet og utfordringen fra kinesiske mobilprodusenter, på finske YLE.fi.

Les også: Se Nokias nye menyer

(Kilder: Engadget, YLE.fi)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen