Nokia viser frem 12 spill og tilbehør til N-Gage

Nokias tilstedeværelse på årets E3-messe i Los Angeles skapte en del rykter i forkant av arrangementet. Det ble sagt bl.a. at Nokia skulle lansere en ny N-Gage spillmobil, men disse ryktene stemte altså ikke. Men planer om en ny begrenset versjon av N-Gage QD i sølv ble vist frem.
 
12 spill
Hele tolv nye spill ble lansert på messen, og her er en kort oversikt over hvilke spill det er:
 
game_icon_oneONE er et kamsport-spill hvor man kan spille alene eller mot en venn over Bluetooth. Man kan laste opp sine resultater til N-Gage Arena og tilpasse sin egen karakter med bl.a. sin egen tatovering!
 
game_icon_riftsRIFTS er et turbasert rollespill basert på en 15 år gammel klassiker med mange fans. Spillet lover 40 timer med spilling, 100 våpen, 50 fiender og en 360 graders 3D-verden. Spill online eller mot 4 venner over Bluetooth.
 
game_icon_sysrushSYTEM RUSH er et racingspill med et plot. Du er en hacker utsatt for en sammensvergelse og må kjempe mot andre hackere på virtuelle racing-baner i forskjellige bedrifts-nettverk (!). 15 baner, flere ”end-bosses”, masse våpen og triks. Spill online eller mot en venn over Bluetooth.
 
game_icon_glimmeratiGLIMERATI er et arcade bilspill hvor man skal kjøre mot ymse celebriteter for ære, berømmelse og de pene damene. Er du best blir du president i Club Glimerati. Spill mot opptil 3 venner over Bluetooth og/eller last opp dine resultater til N-Gage Arena.
 
game_icon_milehighMILE HIGH PINBALL er (som du kanskje har gjettet) et pinball-spill med 80 baner, 25 utenomjordiske fiender og 5 bosser. Spill mot en venn over Bluetooth og kjøp/selg powerups over N-Gage Arena.

game_icon_payloadPAYLOAD er et action bilspill hvor man skal transportere drivstoff fra A til B og samtidig sørge for at lasten ikke blir kapret. Spillet legger opp til heftig kamp mellom deg og dine fiender over 30 løp med 11 forskjellige kjøretøy å velge mellom. Spill mot opptil 4 venner over Bluetooth eller last ned en såkalt ”shadow” fra N-Gage Arena.

game_icon_spiritsSPIRITS er et såkalt MMO (Massively Multiplayer Online) spill i strategi/adventure sjangeren. Du skal kjempe mot en sekt som dreper uskyldige mennesker ved hjelp av naturkatastrofer. Du må samle forskjellige ånder, utføre ritualer og duellere.

game_icon_highseizeHIGH SIEZE er et turbasert strategispill med innslag av eventyr og laget av Red Lynx (Pathway to Glory). Dermed skulle kvaliteten være i orden. Settingen er det 17. århundret med pirater, utforskere og stridene nasjoner. Det er lagt opp til både raske spill på bussen og mer inngående spill enten online eller med opptil 6 venner via Bluetooth.

game_icon_ikusaislandPTG: IKUSA ISLANDS er det andre spillet i Pathway to Glory fra Red Lynx. Det er et skytespill satt til andre verdenskrig i Stillehavet. Blant nyhetene finner vi forbedret plot med bedre kunstig intelligens og muligheten til å chatte med venner og fiender både via tekst og lyd! Spill online eller via Blueooth med opptil 6 venner.

game_icon_civilizationCIVILIZATION trenger vel strengt tatt ingen introduksjon. Det er et av verdens beste turbaserte strategispill hvor målet er å bygge opp en sivilisasjon og møte noen av de største utfordringene i historien.

game_icon_catanCATAN er nok et strategispill i retning Civilization. Det er turbasert, og du skal bygge opp din egen sivilisasjon på øyen Catan. Men du er ikke alene om å ville dominere denne øyen. Spill med opptil 3 av dine venner via Bluetooth eller N-Gage Arena.

game_icon_xmenX-MEN LEGENDS II er et rollespill i action/adventure-sjangeren. Ta kontroll over 4 X-Men fra et større utvalg og sett ut for å redde verden. Du kan spille om igjen oppdragene med forskjellige team av X-Men og spille på lag med opptil 4 venner via Bluetooth.

Nytt tilbehør
Nokia benyttet oppmerksomheten på E3 til å vise frem etterlengtet tilbehør til N-Gage.

wireless

 

 

 

 

N-Gage Wireless Dual Headsett er et mono Bluetooth headsett spesielt beregnet for N-Gage modellene. Dermed vil man kunne snakke og spille samtidig om en vil. Headsettet har opptil 6 timer tale/spill-tid og opptil 140 timer standby-tid.


N-Gage QD Dual Headsett er lik overstående, men uten Bluetooth. Den har i stedet en volumkontroll på kabelen. Mono-lyd også her.

speaker

N-Gage QD Snap-on Speaker er for dem som ikke får høy nok lyd under spilling. Volumet kan justeres enkelt via et hjul på toppen.


N-Gage QD MMC Expander lar deg enkelt skifte mellom to forkjellige spill ved å flytte på en bryter.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen