Nokia vil tilby N-Gage for smartmobiler

Nokia har lenge slitt i motbakke med sin satsning på N-Gage og en mobil spillplattform. Store summer har blitt investert både utvikling og reklame uten at N-Gage har slått igjennom slik Nokia gjerne håpet. Selv om den siste N-Gage QD har rettet på en del av den kritikken som flommet inn over den første N-Gage-modellen, har ikke salget akkurat vært strålende her på berget.

Ved å utvide konseptet til sine kommende smartmobiler, får Nokia flere ben å stå på, og har dermed en mye større mulighet til å nå sine mål.

Enklere tilgang
For å klare dette vil Nokia gjøre en rekke grep for at det skal bli lettere å både få tak i spill, installere dem og ikke minst spille. Ettersom spillene skal kunne brukes på flere smartmobiler og N-Gage, vil Nokia gjøre nye verktøy tilgjengelig for utviklere slik at de slipper å lage flere versjoner av det samme spillet.

Kunder skal kunne laste ned spill direkte til sin mobil over internett, og man skal også kunne kjøpe og laste ned spillet til sin PC med en ”kvittering” slik at det skal bli enkelt å reinstallere om spillet blir slettet.

De første smartmobilene fra Nokia som støtter denne nye løsningen fra Nokia ventes ikke pÃ¥ markedet før i første halvdel av 2006. Men det ventes at de vil bli presentert i september i Ã¥r sammen med de første spillene som blir tilgjengelig. 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen