Nokia vil spille musikken din

Alternativ tekst mangler

Nokia slapp i dag en stor samling av nytt musikktilbehør til mobiltelefoner, deriblant nye håndfrisett og stereohøyttalere.

Musikkhodesett
Blant utstyret som lanseres finner vi to nye musikkhodesett, HS-81 og HS-62. HS-81 er laget i samarbeid med hodesettprodusenten Sennheiser, og er utformet som en bøyle du har bak hodet. Du kan også bruke settet som håndfri, og det er en egen mikrofon på ledningen som fanger opp det du sier.

Dette gjelder ikke HS-62, som er et helt vanlig stereohodesett. Settet er av typen med store øreklokker og en bøyle som går over hodet. Du kan ikke bruke settet som håndfri uten videre, men det kan enkelt brukes sammen med for eksempel en vanlig mp3-spiller.

Høyttalere
Nokia oppdaterer også sin serie med eksterne høyttalere. MD-3 er et portabelt høyttalersett som er bygget inn i én avlang boks. I følge Nokias pressemelding har settet god bassgjengivelse, og kan brukes sammen med vanlige mp3-spillere så vel som Nokias mobiltelefoner.

Det andre settet, MD-4, kan også brukes sammen med andre spillere enn Nokias mobiltelefoner. Settet er utformet som en 'V', og kan foldes sammen slik at det får plass i lomma.

Håndfri
I tillegg til musikktilbehøret, slipper Nokia også tre nye blåtannhåndfri. BH-801, BH-302 og BH-207 er alle små hodesett med mellom seks og ti timers taletid. I pressemeldingen sin legger Nokia vekt på at settene passer for deg som vil ha stil og komfort.

For øyeblikket har ikke Nokia sagt noe om pris eller tilgjenglighet på det nye tilbehøret.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen