Ett av mange ryktebilder av Tube.

Nokia Tube kan komme neste måned

Nokia har foreløpig ikke vært veldig løsslupne med informasjon rundt sin kommende trykkskjermsmobil 5800 Tube. Nå kan det se ut til at en offisiell lansering kan være rett rundt hjørnet.

Kommer neste måned?

En anonym kilde har overfor nettstedet Just Another Mobile Phone Blog hevdet at telefonen skal slippes i britiske butikker den 8. oktober. Dersom dette stemmer vil altså Tune være i salg omtrent umiddelbart etter at Nokia har hatt sin offisielle presentasjon av telefonen.

Det har allerede gått rykter om den kommende trykkskjermsmodellen i flere måneder, og den dukket også opp i den nyeste Batman-filmen "The Dark Knight". Tube blir den første telefonen på markedet med Nokias trykkskjermversjon av menysystemet S60.

Nokia har tidligere uttalt at Tube bør lande i butikkhyllene før julehandelen, så dersom ryktene stemmer er produsenten foran skjema. Om Storbritannia-lanseringen er bundet opp mot noen spesiell operatør er foreløpig uvisst, men du skal ikke se bort fra at O2 eller Vodafone har sikret seg eneretten de første ukene.

(Kilde: Just Another Mobile Phone Blog)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen