Test

Nokia SU-8W

Mange mennesker har i dag en svært travel arbeidsdag der man er mye på farten. Dette gjør at ma mister verdifull tid - tid som i stedet kunne vært brukt på å få unna noe arbeid. Enkelte velger derfor å ha med seg bærbare datamaskiner, men mange finner dette for tungvint og blir til slutt sittende å tvinne tommeltotter mens minuttene flyr avgårde.

Ettersom mobiltelefonene blir stadig mer avansert, er de i ferd med å bevege seg inn på dette territoriet. Nokias SU-8W trådløse tastatur er et eksempel på dette, og er et alternativ som skiller seg fra en vanlig bærbar maskin ved å skille tastatur fra skjerm og maskin. Med det får man en kombinasjon som er mye mindre, lettere og mer håndterlig i en travel hverdag.


(Klikk for større bilde)

Mens en PC er både tungvint og komplisert å bruke når man er i farten, kan et trådløst tastatur tilkoblet mobiltelefonen være midt i blinken. Her kan man få sjekket og svart på e-post, surfet på nettet og gått gjennom foredraget man skal holde senere samme kveld, og det uten å måtte dra på en flere kilo tung datamaskin.

Spørsmålet er bare om løsningen med telefon og tastatur hver for seg kan erstatte den bærbare PC-en eller PDA-en på tur.

Nokia SU-8W   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen