Nå kan du lage Nokias nye ringetone

"Dididudu dididudu dididu-du-duuuuuu!!!"-meloldien skal oppdateres.

Nokia har siden 1994 forhåndsprogrammert "Nokia Tune" som standardringetone på alle sine mobiltelefoner. Du kjenner den godt, og den kan høres den dag i dag på bussen, på gata, i møter, på TV og overalt hvor det finnes Nokia-mobiler.

Nokia Tune har kommet i noen forskjellige varianter de siste årene. Nå er tiden inne for å oppdatere den igjen, og i den anledning søker produsenten etter forslag til en ny ikonisk Nokia-ringetone.

Vinn 50 000 kroner

Hvis du klør i fingra etter å bli ringetone-komponist, har du muligheten nå. Kriteriene er som følger: "Fresh, expressive, original, creative yet distinctively a Nokia Tune," med andre ord en moderne og oppdatert versjon av den samme Nokia-ringetonen.

Stikker du av med seieren venter også 10 000 dollar (50 000 kroner) i premie. Fem av deltakerne som ikke vinner hovedpremien får ringetonen sin profilert i Ovi Store, samt en mindre pengepremie av Nokia.

Du deltar ved å sende inn ditt forslag på Nokia AudioDraft innen 2. oktober, 2011. Her kan du også høre de forslagene som har kommet inn så langt.

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen