Nokia slipper 6288

Alternativ tekst mangler

I mobilverdenen går det nærmest sport i å endre litt på utseendet til gamle telefoner og gi dem nytt modellnavn. Nokia er verken bedre eller verre enn sine konkurrenter, når de nå lanserer den "nye" skyvetelefonen 6288.

6288 ligner nemlig både i navn, utseende og spesifikasjoner på 6280. Men finnene har muligens benyttet anledningen til å rette alle problemene som oppstod på forgjengeren.

Helt lik 6280 er den nye telefonen imidlertid ikke. Fremsiden til telefonen har fått en liten oppussing, men den grunnleggende designen er stort sett den samme som sist. Telefonen kommer i svart og hvitt.

Den viktigste forskjellen fra 6280 skal i følge Nokias pressemelding være at telefonen har stor kapasitet for videoopptak. I praksis betyr dette at 6288 har fått et større medfølgende minnekort, og nå kommer med 512 MB i stedet for 64 MB som 6280 blir levert med. I tillegg følger videoredigeringsprogrammet "Ulead video toolbox" med på CD-en som følger med telefonen.

Ellers har 6288 det samme to megapikselkameraet, frontkamera, en høyoppløst og stor skjerm og støtte for 3G og EDGE. Du får også blåtann med på kjøpet.

Prisen på telefonen skal være 2600 kroner uten subsidier og avgifter, noe som trolig betyr en utsalgspris på i underkant av 3500 kroner når telefonen dukker opp i butikken. 6288 kommer i salg i løpet av høsten.

Alle spesifikasjonene kan du se i Nokias faktaark (PDF), eller ved å se på 6280 i prisguiden for den saks skyld.

(Kilder: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen