Nokia slanker N-serien

Nokia slanker N-serien

Årets Consumer Electronics show er i gang, og lanseringene av nye produkter lar ikke vente på seg. Nokia har allerede lansert to nye Nseries-modeller og at de er magrere enn forgjengerne er en fellesnevner.

Razr-kopi
Nokia gjør som mange av sine konkurrenter, og barberer vekk noen millimeter på telefonene sine. Med samme formfaktor som Motorolas populære Razr-modeller, lanserer Nokia nå den smarte, musikalske, multimediale mobiltelefonen, Nokia N76.

N76 er ifølge en pressemelding en kompromissløs multimediacomputer som gir en komplett Nokia Nseries-opplevelse i en tynnere innpakning der teknologi og design er forent.

- Vi ville ikke kompromisse på noe av funksjonaliteten og opplevelsene til Nokia Nseries når vi designet den stilfulle multimediacomputeren Nokia N76. Brukerne av Nokia Nseries er svært opptatt av teknologi og med dem i tankene har vi laget intelligent og underholdende multimediafunksjonalitet i en brukervennlig, sylslank pakke, sier Sigurd Leth, sjef for Nokia Multimedia i Norden.

Musikk og bilder
Telefonen har dedikerte musikknapper og hodetelefonene som følger med støtter den vanlige 3,5 millimeter standarden. Med 2 GB minnekort har du plass til rundt 1500 låter, og dermed trenger du ikke å bære rundt på en MP3-spiller ved siden av.

Mobilkameraet tar bilder med en oppløsning på 2 megapiksler, og med en skjermstørrelse på 2,4 tommer har vi grunn til å tro at bildene vil ta seg godt ut både på telefonen og overført til datamaskinen. Du kan selvsagt også laste bildene enkelt opp til blogger, eller fildelingstjenester som Flickr.

Telefonen har støtte for 3G, og du kan enkelt navigere rundt på nettet med Nokia Web Browser med Mini Map, og glede deg over kjapp tilgang til søk, shopping og fildeling på populære internett-tjenester som Flickr og Amazon.

Nokia N76 vil komme i salg i løpet av første kvartal, og vil trolig ha en prislapp på rundt 4000 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen