Nokia skrur opp volumet

Nokia skrur opp volumet

I tillegg til å børste støv av og lage musikkversjoner av Nokia N70, Nokia N73 og Nokia N91 med doblet lagringskapasitet lanserte Nokia i natt to splitter nye musikkmobiler for ungdom.

Begge modellene skal være rimelige ungdomsmobiler med gode musikkegenskaper. De to nykommerne er skyvemobiler med egne dedikerte musikknapper som gjør at du skal kunne spille musikk fra telefonen uten å måtte åpne den og skyve frem det vanlige tastaturet.

Nokia 5300
Den mest avanserte av nykommerne har fått navnet Nokia 5300. Med musikknapper utenpå telefonen og plass til opptil 1500 låter på innsiden har Nokia trappet opp i kampen om de musikkinteresserte mobilbrukerne.

- Med dagens lansering når vi forbrukere som både vil ha funksjonene til en moderne mobiltelefon og en musikkspiller av høy kvalitet i én enkelt, stilig løsning, sier produktmarkedssjef i Nokia Skandinavia Jonas Sundmalm i en pressemelding.

Telefonen har støtte for eksternt minnekort opptil 2 GB, et kamera med 1,3 megapikseloppløsning, adapter så du kan bruke dine egne høretelefoner og selvsagt mulighet til å overføre musikk enkelt fra datamaskinen din. I tillegg har den støtte for høyhastighetsnedlasting av musikk over EDGE.

Mobilen.no har prøvelyttet, og lyden i telefonen er overraskende god. Nokia vil i løpet av svært kort tid vil selges i norske butikker for rundt 2000 kroner uten subsidier.

Nokia 5200
Den andre nykommeren er en helt enkel skyvemobil med egne musikknapper på utsiden av telefonen.

Kameraet i Nokia 5200 er av den enkle typen (VGA), men egner seg til å knipse bilder i MMS-kvalitet og sende rundt til venner og kjente. Også 5200 har EDGE og støtte for eksterne minnekort med lagringsplass opptil 2 GB.

Prislappen på Nokia 5200 vil ligge på rundt 1600 kroner uten subsidier, og ligger prismessig an til å kunne bli en populær 1-kronesmobil i løpet av årets siste måneder.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen