Nokia satser på chat

Det blir stadig vanligere å bruke mobilen for sosialisering. Å kunne snakke i mobilen og sende SMS er vel og bra, men med nye verktøy, GPS-posisjonering og sosiale tjenester kan du få gjort uendelig mye mer. Det vil Nokia nå teste ut.

Tar i bruk mobilens GPS
Ved hjelp av flere eksterne tjenester har du lenge kunnet bruke mobilen til chat. Nokia vil nå lansere en helt egen tjeneste. Ved hjelp av denne skal du ikke kun kunne chatte med dine venner. Du skal også kunne ta i bruk GPS-posisjonering for å se hvor vennene dine er og hva de gjør.

- Nokia chat er som du kanskje kan gjette en chattetjeneste, men det er samtidig mye mer. Den bruker mobilens GPS for å vise hvor du er og samtidig hvor vennene dine befinner deg. Du kan se hva vennene dine gjør og hvor de gjør det når som helst, sier ansvarlig for det digitale markedet hos Nokia, Phil Schwarzmann, ifølge promoteringsvideoen.


Phil Schwarzmann fra Nokia

Via tjenesten kan du opprette en egen profil med bilde og oppdateringer av din status.

Vil gjøre deg mer sosial
Nokia er slett ikke de første som forsøker å skape sosialiseringstjenester for mobiler. Men det blir spennende å se om deres satsning med GPS og utvikling innen egenproduserte mobiler kan skape en tjeneste som fungerer enda bedre enn de vi hittil har sett. Nokia selv mener tjenesten skal være enkel å bruke, gjøre det lettere å møte venner og hjelper deg å holde kontakten med bekjente. Her kan du se Nokia sin egen promoteringsvideo av tjenesten:Om du selv vil teste Nokia sin nyskapning kan du gå inn på deres sider her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen