Nokia satser design

Nokia har nå inngått et samarbeid med den kjente motedesigneren Zac Posen og står blant annet som hovedsponsor for utstillingen av Posens høstkolleksjon, hvor en spesialversjon av Nokias kamskjelltelefon 7200 skal vises frem.

Designeren selv sier at det er en ære å få lov til å gjøre en allerede elegant telefon enda mer moteriktig. Han uttaler også at han alltid har hatt sansen for utseendet på Nokias telefoner. Vi regner nesten med at modellnummeret 3650 er ukjent for den motebevisste designeren.

Duncan Burns fra Nokias designavdeling er også meget fornøyd med samarbeidet, og hevder at designet er det mest grunnleggende i alle Nokia-produkter. Han mener at Zac Posens energi og lidenskap for arbeidet sitt, sammen med Nokias erfaring på designfronten vil kunne resultere i mobiltelefoner som ikke ligner på noe vi har sett tidligere.

Zac Posen og Nokia skal videre samarbeide om å lage design til en rekke kommende enheter, som skal utgis i begrensede opplag rettet mot de mest motebevisste mobilbrukerene. Vi er nok ikke de eneste som er spente på å se resultatene fra dette samarbeidet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen