Nokia sater på e-post

Tidligere i høst presenterte Nokia sin nye mobile kontorløsning, Nokia Business Center. Programvareløsningen er Java-basert, og støttes foreløpig av modellene 6630, 6680, 6681, 6682, 9300 og 9500 Communicator.

En av tjenestene i Nokia Business Center er såkalt push e-post, som innebærer at du kan få e-posten din videresendt direkte til mobiltelefonen. Ny e-post popper opp på telefonens skjerm på samme måte som en tekstmelding, slik at du slipper å åpne telefonens nettleser og logge inn på e-postkontoen din for sjekke innboksen.

Nokia ønsker nå bli større på mobil e-post. Derfor har det nå kjøpt opp California-baserte Intellisync, som spesialiserer seg på programvare for integrering av blant annet e-postløsninger til mobilen. Selskapet produserer programvare til en rekke forskjellige mobilprodusenter og plattformer.

Det er nettopp Intellisyncs arbeid med forskjellige plattformer som i følge The Register gjorde Nokia interessert i å kjøpe selskapet. Summen Nokia måtte ut med for Intellisync var forøvrig knappe tre milliarder.

(Kilder: The Register)

Kommentarer (3)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen