Nokia Prism - litt punk, litt Bank of China

Det er smått med teknisk informasjon i pressemeldingen fra Nokia. Det tolker vi som et signal om at Nokia med Prism henvender seg til de designbevisste. Ved å sette mote og design i fokus appellerer Nokia til vår formsans og til det enkle faktum at de fleste velger mobiltelefon ut fra utseendet.

Velger du en mobiltelefon fra Prism-kolleksjonen, så vil du unektelig skille deg ut. Men viste du at det bak de ”diamantslipte” tastene finnes referanser til 50-tallsopprør, 70-tallspunk og 80-tallets plateomslag? 

Unisex
Det hevder i alle fall Nokia, som i pressemeldingen også skriver at ”Nokia 7900 Prism og Nokia 7500 Prism begge har et futuristisk utseende med sine sofistikerte og glamorøse fasader i sort. Nokia Prism frir til begge kjønn og porteføljens design er alt annet enn tradisjonell med sine skarpe vinkler og spennende farger.

Prism- kolleksjonen spiller på motsetninger: matt møter glans, lyst møter mørke, ulike farger spleises i kjølig stål og skarpe linjer ender i myke kanter.


Om telefonene opplyse Nokia elelrs følgende:” Nokia 7900 Prism har en slank, lakrisfarget front og er forsterket med aluminium på sidene. Nokia Prisms diamantslipte design preger hele telefonen. Skjermen er utstyrt med et organisk LED-lys som sender ut ulike typer grafikk. Den ”levende” bakgrunnen forandrer seg i løpet av dagen i forhold til tiden, batteri og signalstyrke. På den måten er hver skjerm unik.

3G-telefonen Nokia 7900 Prism er utstyrt med 49 illustrasjonsfarger. Den fargen man velger stråler i under det grafiske tastaturet og fra LED-skjermen. Fargen vises også på toppen av telefonen samt som et pulserende signal ved ubesvarte anrop eller mottatt SMS når telefonen er avslått.

Nokia 7500 Prism
Nokia 7500 Prism er Nokia 7900 Prisms søster. Enheten har et sort, glatt eksteriør og sterke fargenyanser. Nokia 7500 Prism har et kamera med to megapiksler og blits, den kan også ta opp videosnutter og spille musikk i opptil ni timer.


Hva disse telefonene vil koste eller når de er klare for norske butikker skriver Nokia ikke noe om.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen