Nokia på bredbånd i Storbritannia

Nokia på bredbånd i Storbritannia

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Dermed får eiere av Nokia N81 eller N95 8GB gratis tilgang til Nokia Music Store fra over 7 500 trådløse soner. 

Les også:
-
Nokia gjør musikken gratis
- Netcom vil bli større enn Itunes
Norge må vente på Nokias musikkbutikk


Den engelske versjonen av Nokia Music Store er foreløpig den eneste som er åpen, men i løpet av neste år vil vi trolig få tilgang til Nokia Music Store også i Norge.

Avtalen mellom Nokia Music Store og The Cloud, en av Europas fremste bredbåndstilbydere, er interessant av to grunner. For det første gir den en mulighet for å laste ned musikk raskt uten ekstrakostnader til dataoverføring fra en rekke steder. I tillegg viser det hvilken strategi Nokia har for musikkformidling. Det betyr forhåpentlig at vi vil kunne se liknende avtaler også her hjemme. 

Stream
Med en konto i Nokia Music Store betaler du ca 8 kroner for å laste ned en låt, mens et album koster ca 80 kroner. I tillegg kan du abonnere på streamet musikk, og da kan du høre alt du orker så lenge abonnementet er aktivt. Abonnementsprisen er på ca 80 kroner per måned. Å streame musikk på mobilnettet vil bli svært dyrt, med mindre du har fastpris på datatrafikk, eller benytter WLAN som bærer.

Musikken i Nokia Music Store er i formatet 192 Mbps WMA. Det betyr at nedlasting av en låt vil ta forholdsvis lang tid uten Wlan- eller Turbo3G-dekning. Avtalen med The Cloud gjør at du kan søke og velge musikk mens du er på mobilnettet, for så å laste ned raskt når du er innenfor den trådløse sonen.

The Cloud har trådløse nett blant annet på BAA-flyplasser, hos McDonalds, i kjeden Coffee Republic og i sentrale deler av London.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen