Nokia oppdaterte pressen

Nokia vil etter egen definisjon bli et internettselskap. Det vi kjenner som en mobiltelefon for tale og meldinger vil i større grad bli enheter som kommuniserer på samme måte som vi gjør over internett. Blogg, Facebook og andre internettfenomener skal finne veien ned i lommene våre.

Det er i hovedtrekk hva Nokia hadde å fortelle under Nokia Update i Stockholm i går. Dessuten vil stadig mer dreie seg om navigasjon og tjenester og tjenester knyttet til posisjonering. 

Ut på tur
Utstyrt med Nokias nye navigasjonsmobil, 6110 Navigation, ble elleve lag med journalister sendt for å løse ulike oppgaver rundt om i Stockholm sentrum. Øvelsen satte så vel navigasjonsmobilen som journalistene på en prøve, men ettersom alle evnet å være tilbake i rett tid får vi tro den prøven ble bestått.

Nokia skulle også snakke om samarbeidet med Orb, men representanten for dette selskapet måtte melde forfall. Orb er et selskap som jobber med å gjøre innholdet du har på din PC tilgjengelig fra mobiltelefonen. Det illustrerer i stor grad hva Nokia legger i det å være et internettselskap. 

Blogg
En annen partner, Vox, var imidlertid tilstede og misjonerte for sin løsning for mobilblogg. Som Nokia-eier kan du laste opp en ekstra gigabyte til din Vox-blogg hver måned, og du kan knytte bloggen din opp til eksisterende tjenester som Youtube. Vox vil dessuten la deg bestemme hvilken informasjon du vil dele med hvem, fortalte representanten fra Vox.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen