Nokia oppdaterer Maps

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Nokia har nå lagt ut en ny beta-versjon av sitt GPS-program Nokia Maps. Versjon 3.0 beta skal by på mange forbedringer fra 2.0-versjonen, og du skal blant annet få bedre oversikt over hvor du er og gatene er bedre markert. 

Nye 3D-bygninger

I tillegg skal det nå være på plass 3D-modeller av landemerker i over 200 byer i verden, som ifølge Nokia vil gi deg bakoversveis. Bedre illustrasjon av terrenget skal også være på plass. 

I tillegg skal Nokia Maps nå ha blitt lettere å bruke. Du kan for eksempel vri på kartet ved å trykke nummertast 4 og 6, og du kan trykke 5 igjen for å få nordlig himmelretning oppover på kartet. I 3D-modus kan du trykke 2 og 8 for å vippe synsvinkelen opp og ned. 

På toppen av det hele skal mange småfeil være rettet opp i den nye versjonen. 

Ikke til trykkskjermmobiler

Nokia Maps 3.0 beta fungerer med telefoner som har S60 3rd Edition Feature Pack 1 og 2. Det vil si de fleste nyere Nokia-telefoner som ikke har trykkskjerm.

Du kan lese mer om Nokia Maps 3.0 beta på Nokias beta-sider. Dersom du vil laste ned beta-versjonen, kan du gjøre det ved å installere Nokia PC-suite på PC-en din og følge instruksjonene på betalabs.nokia.com.

(Kilde: betalabs.nokia.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen