Nokia øker mobilsalget

Rykende ferske tall viser at Nokia har solgt flere mobiltelefoner og økt sin omsetning på mobiltelefoner med 15 prosent siden tredje kvartal 2004. Veksten er størst i Kina og andre asiatiske land, men økningen i solgte enheter har økt også i Europa, Midt-Østen og Afrika.

 

Den sterke økningen i området ”Europa, Midt-Østen og Afrika” skyldes ifølge Nokia den store veksten i Midt-Østen, Afrika og Russland. Totalt har Nokia solgt mer enn 32 millioner mobiltelefoner i dette området i løpet av de siste tre månedene.

Riktige satsingsområder
Nokia tror deres brede satsing på forskjellige terminaler er viktig for vekst også i fremtiden. De velger å satse på både proffbrukere, nybegynnere, musikkinteresserte, så vel som en ny kolleksjon designmobiler.

Ut fra de foreløpige saltstallene tror Nokia at det totalt vil bli solgt rundt 780 millioner mobiltelefoner i løpet av 2005, noe som er 20 000 mer enn de anslo tidligere i Ã¥r.

Nokia sier også at de tror de vil selge enda flere mobiltelefoner de tre siste månedene av året. De legger ikke skjul på at de håper og tror mange vil få harde julegaver med ”Nokia” på esken i år.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen