Nokia og Sony Ericsson uten en tråd

Nokia og Sony Ericsson uten en tråd

Både Nokia og Sony Ericsson brukte CES’ første dag til å vise frem nye mobiltelefoner. Men som forventet trakk de også andre godbiter ut av ermet.

Det er ingen tvil om at trådløst er i vinden, og Bluetooth-tilbehør får derfor mer oppmerksomhet enn det har fått tidligere. Nye bruksmuligheter, utseende, form og farge skal gjøre det attraktivt for alle å frigjøre seg fra ledninger og nyte friheten.

Tre små fra Nokia

Nokia har valgt å lansere tre nye Bluetooth-hodesett. Hils på nykommerne.

BH-301
Tre utskiftbare deksel gjør det mulig å matche Bluetooth-hodesettet med klærne du har på deg. Hodesettene skal ha brukervennlige knapper for kontroll av telefonfunksjonene, inkludert gjenoppringning og taleoppringning, heter det i en pressemelding fra Nokia. Taletiden skal være 7 timer og opp til 200 timer standbytid.

BH-201
Det lille, kompakte hodesettet er designet for å passe alle øretyper og størrelser. Du kan bruke en av de medfølgende bøylene eller tilpasse en egen bøyle for ditt øre. Hodesettet er sort, diskret og har en taletid på opp til 5 ½ time og 150 timer standby.

BH-100
Det siste hodesettet er enkelt og rimelig. Det veier bare 11 gram og har en taletid på 6 ½ time og 150 timers standbytid. Du kan selv velge hvilken farge du skal ha på ørebøylen og dermed gjøre hodesettet litt mer mpersonlig.

De tre hodesettene skal bli tilgjengelige allerede i løpet av første kvartal 2006.

Nye toner fra Sony Ericsson
Også Sony Ericsson liker trådløst tilbehør og bruker CES til å lansere nye, spennende muligheter.

HBH-PV705 Style Edition
Som det fremgår av navnet har Sony Ericsson satset på et Bluetooth hodesett som skiller seg ut hva utseendet og tilbehøret angår. Pakken består av et hodesett, tre utskiftbare deksler med ulike farger, et sølvfarget halsbånd, en liten bæreveske, pyntesmykker og batteri.

Hodesettet kan bæres rundt halsen i lenken eller i hånden i den lille vesken dersom du foretrekker det. Hodesettet har taletid på hele 12 timer og 300 timers standbytid.

Music Receiver MBR-100

Bluetooth-mottakeren MBR-100 gjør det mulig å spille av musikk fra telefonen din på eksterne høytalere uten ledningskrøll. Spill av musikk i beste lydkvalitet ved å plugge mottakeren i stereoanlegget eller i streame musikken i stereo via en Bluetooth-telefon.

MBR-100 kommer ifølge en pressemelding med to tilhørende kabler, en RCA-kabel og en 3,5 mm input-kabel, som passer til de fleste lydanlegg – både hjemme og i bilen.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen