Nokia N96 bekreftet

Multimediemonsteret N96 kommer i salg på Nokia Store på Byporten i Oslo den 13. oktober – resten av forhandlerne får telefonen den 15, melder finnene i en pressemelding.

Nokia N96 leveres med en tre måneders navigasjonslisens for Norden og et valgfritt N-Gage-spill. Filmen Transformers kommer dessuten til å ligge forhåndsinstallert på mobilene som selges i Skandinavia. Telefonen kommer til å koste rundt 550 euro før skatter og eventuelle subsidier, det vil si rundt 4.400 kroner. Med norske skatter må du nok legge på nesten en tusenlapp for å sikre deg en N96 uten abonnement.

- Med NokiaN96 gjør vi en veldig bra multimediamobil enda bedre. Nokia N95 har vært en av våre mest verdsatte modeller, og nå bygger vi videre på fremgangen gjennom å utvikle så vel formspråk som funksjon, sier Erich Hugo, sjef for forretningsutvikling i Nokia Skandinavia.

Nokia N96 har blant annet en skjerm på 2,8 tommer, 16 GB internt minne, som kan økes til 24 GB med microSD-kort og støtte for høykvalitets video med et stort antall formater. Minnekapasiteten lar deg lagre 40 timer med video, som kan overføres fra PC via USB 2.0 eller lastes ned via WLAN og HSDPA. Nokia N96 støtter vanlige videoformat MPEG-4, Windows Media Video og Flash Video.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen