Nokia N95 vinner kåring

Nokia N95 vinner kåring

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Hvert år har bladet Popular Science en kåring av årets 100 beste teknologiske nykommere. Denne gangen er det Nokias multimediemobil N95 som går til topps i kåringen, melder Slashphone.

Da Nokia viste frem N95 i New York tidligere i år konstaterte Mobilen.no at begrepet ”mobiltelefon” var for snevert til å favne om alt denne dingsen har.

Vi nevner i fleng blant annet GPS med gratis kart, radio, HSDPA for lynrask nedlasting over mobilnettet, 5 megapiksel kamera med 10x zoom, videoopptak i tilnærmet DV-kvalitet, 3G, QVGA-skjerm, TV-utgang og IP-telefoni.

Hyllest
- Denne Popular Science kåringen er en hyllest til Nokia Nseries innovasjon, og vi føler oss beæret som er med i kåringen for andre gang, sier Nigel Rundstrom i Nokia America.

- Nokia N95 tilbyr alt mennesker trenger i dagens mobile hverdag i en pakke – underholdning, PDA-funksjonalitet og ikke minst den holder deg tilkoblet, sier han.

N95 skal komme i salg etter nyttår, og prisen er satt til 550 Euro, eller omlag 4.400 kroner. Med avgifter vil den trolig koste minst to tusenlapper til.

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen