Nokia N95 i slutten av april

De heldigste vil kunne få fingrene på en Nokia N95 allerede i neste uke, men da må du ty til alternative kanaler. Til Norge kommer modellen ikke før den siste uken i april. Interessen for N95 minner litt om den som ble Nokias første WAP-mobil til del, 7110.

Råskinn
Nokia N95 er også en av de mest spennende produktene vi har i vente på denne siden av sommeren. Mobiltelefonen har spesifikasjoner som går utenpå det meste vi har sett, og byr blant annet på 5 megapiksler kamera, WLAN, 3G med HSDPA, Edge og GPS.

Eller for å si det på norsk; den har trolig markedets beste mobilkamera, du kan surfe nettet med bredbåndshastighet, og du trenger aldri mer å kjøre deg vill.

På toppen av dette kommer mulighetene for samtaler over Internett, utveksling og avspilling av filer over nettet (UPnP) og 160 MB innbygget minne (støtter også minnekort opp til 2GB). Husket vi å ta med at den kan kobles til TV-skjermen?

Med en prislapp på rundt 10.000 kroner er den bare litt dyrere enn en bærbar PC. Men så vil mange hevde at det er nettopp det N95 er - i lommeformat.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen