Nokia N90 vant pris

Nokia N90 har blitt kåret til årets mediemobil av EISA (European Imaging and Sound Association). EISA har mange lovord å si om Nokias nye flaggskipsmodell som i disse dager slippes på det norske markedet, og som kanskje mest er kjent for å være utstyrt med optikk fra Carl Zeiss.

Nokia N90 ble beskrevet som en mediemobil av beste rase, fullstappet med avanserte fotomuligheter, video-, lydutstyr og meldingsfunksjoner. EISA satt spesielt stor pris på telefonens Carl Zeiss-optikk som åpner for avanserte fotomuligheter, blant annet å kunne ta bilder i to megapiksler.

Skryt for 3G-støtte
I sin begrunnelse la juryen også vekt på at telefonen er utstyrt med støtte for 3G, noe som gjør det enkelt å surfe på internett og sjekke e-post. I tillegg fikk N90 skryt for sine overføringsmuligheter i form av både blåtann og USB.

Nokia selv er ikke overraskende svært så fornøyde med utmerkelsen fra EISA, som består av 50 ulike elektronikkblader fra 20 europeiske land.

- Nokia N90 har lagt listen høyt for andre mobile enheter, og vi er henrykte over å kunne motta denne utmerkelsen fra elektronikkblader rundt omkring i Europa, sier Tuula Rytilä-Uotila i Nokia i en pressemelding.

(Kilde: Pressemelding, Eisa-Awards)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen