Nokia N90 og N91

Magasinet har mer enn seks millioner lesere hver måned, og er dermed verdens mest leste teknikkmagasin. Hvert år kårer de årets største og fremste teknologiske innovasjoner.

Og i år gjør Nokia det svært godt. I klassen over hva som er best i år vinner nemlig to av Nokias nye N-seriemobiler. Både N90 og N91 er Popular Sciences favoritter i årets kåring.

- ”Best of What’s New” er Popular Sciences ultimate anerkjennelse, som gis ut på bakgrunn av evaluering av tusenvis av produkter. Med våre priser ønsker vi å hedre innovasjoner som ikke bare har innflytelse på livene våre, men som også endrer vårt syn på fremtiden, sier redaktør i Popular Science Mark Jannot ifølge Mobil.nu

Både N90 og N91 er valgt fordi de representerer fremtiden innen mobiltelefoner. N90 var den første mobiltelefon fra Nokia med 2 megapikselkamera, og N91 er Nokias smarte versjon av en mobiltelefon med MP3-spiller.

Hvorfor mobiltelefoner fra andre merker ikke nevnes, vet vi ikke, og venter litt på en liknende utmerkelse til for eksempel Sony Ericsson W800 og Samsung D600, som også har gode kamera og MP3-funksjoner.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen