Nokia N90 blir forsinket

Nokia sa tirsdag denne uken at de vil utsette introduksjonen av N90 som var forventet på markedet i juni. N90 er en del av Nokias N-serie som selskapet avduket med bask og bram i april. Mobiltelefonen med Carl Zeiss-opptikk vil dukke opp i løpet av Juli måned skal vi tro Nokia.

Grunnen til utsettelsen er at Nokia ønsker å finjustere på mobiltelefonen. Dette sier en talsmann for mobilprodusenten, Kari Tuutti.

- Vi vil være sikre på at forbrukerne får den rette opplevelsen når de bruker telefonen, sier Tuutii. Nokia nekter å gi noen videre detaljer rundt dette annet enn at testingen av mobilen tok lengre tid enn forventet.

Prestisjetap
Ikke alle er positive til at den mye omtalte kameratelefonen nå lar vente på seg, men de tror ikke Nokia vil lide økonomisk på grunn av dette.

- Det er et prestisjetap for Nokia å utsette N90, sier Greger Johansen fra analysebyrået RedEye i Stockholm. Den direkte finansielle innvirkningen på forsinkelsen er nok likevel sannsynligvis veldig liten sier han videre.

Da er det bare å smøre seg med enda mer tålmodighet. Nokia N90 er tillegg til å være en kameratelefon med høy fokus på bildekvalitet også intregrert med 3G. Prislappen vil ligge på rundt 6000 kroner når den dukker opp i butikkhyllene.

(Kilde: Reuters)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen