Nokia med tre nye mobiler

Nokia slapp ut tre nye telefoner i dag, Nokia 6267, Nokia 3500 Classic og Nokia 6121 Classic. Disse mobilene er ikke av de billigste, og heller ikke av de dyreste, og har på papiret mye funksjonalitet.

Nokia 6267:  Multimediamobilen med  3G
Nokia har også innsett at majoriteten av mobileiere i verden har en foldemobil. Som det framgår i bildet, ser vi at den har egne medietaster.

Dermed skal det være enkelt å høre på musikk, se videoer og bla gjennom bilder. Mobilen er utstyrt med to kamera, en til videosamtaler, og en som tar bilder med opptil to megapiksler, har blits og med digital zoom opptil åtte ganger. 

I likhet med de fleste foldemobilene har også denne stort tastatur og vi er lovet en høyoppløselig skjerm. Den har selvsagt også kalender, planlegger og støtte for minnekort opptil 4 GB.

Batterikapasiteten virker lovende med opptil 6,5 timer med taletid og 12,5 dager i hvilemodus.

Forventet utsalgspris på Nokia 6267 er 1.920 kroner før skatter og avgifter. Dermed kan du i alle fall plusse på momsen i tillegg.

Nokia 3500 classic: Rimelig teknologi med designfokus
Med denne modellen satser Nokia på design. Modellen fås derfor i en rekke farger, og er rammet i metall.

Mobilen har FM-radio og kommer med programvare for øyeblikkelige meldinger, altså instant messaging. Mobilen har kamera som tar bilder på opptil to megapiksler.

Dette er mobilen for de med mange venner, for du kan ha opptil 2.000 personer i kontaktlisten. Batterikapasiteten er ikke like imponerende som hos 6267, med bare tre timers taletid, men dette forsvares med prisen, som blir rundt 1.080 før skatter og avgifter. 

Nokia 6121 classic: Rask smarttelefon
Dette er den eneste av disse telefonene som ikke kommer ut i Skandinavia, dessverre, for denne har raskest internettoppkobling.

I tillegg til kamera for videotelefoni har den også et kamera som tar bilder opptil to megapiksler, og som har fire ganger digital zoom, blits og panoramamodus. Har du data lagret på en annen Nokia, kan dette overføres via en innebygd applikasjon som kalles ”Data Transfer”.

Prisen på denne blir 2.080 før skatter og avgifter.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen