Nokia med to nye business-modeller

De to nykommerne er E66 og E71. Begge har fokus på e-post, mens de designmessig er ganske ulike.

Nokia E71 minner om E61, men skjerm i breddeformat og et qwerty-tastatur med nokså små taster plassert under skjermen. Dette refereres ofte til som BlackBerry-design, ettersom RIM var først ute med denne formfaktoren på sine BlackBerries.

Den spesielle utformingen til tross, har Nokia lagt vekt på at det skal være mulig å betjene mobilen med bare en hånd.

Stor skjerm
E66 er en skyvemodell der et ordinært mobiltastatur kommer til syne når mobiltelefonen skyves åpen. Skjermen er relativt stor, med sine 2,4 tommer og en oppløsning på 240x320 punkter.

Begge har Turbo-3G, Edge, Wlan og 3,2 megapiksler kamera. Dessuten har de ikke uventet Series60-plattform, og begge vil koste rundt 3500 kroner i norske butikker.

E-post
Nokia E71 og Nokia E66 leveres klar for konfigurering av både privat og jobbrelatert e-post. De som bruker Microsoft Exchange på jobb får tilgang til e-posten ved hjelp av Mail for Exchange-klienten som er forhåndsinstallert på enhetene. Word, Excel, Powerpoint og pdf-filer kan lastes direkte ned på enhetene, skriver Nokia i en pressemelding.

Begge terminalene kommer også med en ny vekslingsmulighet mellom personlig og jobbrelatert hovedskjermbilde. GPS og Nokia Maps er også på plass i begge telefonene.

Etter planen skal de være i salg i tredje kvartal i år.
Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen