Nokia med stor spillkonkurranse

Vi skrev nylig om Nokias relansering av sin N-Gage mobilspillplattform, og nå lyser finnene ut en stor konkurranse. Målet er å skape innovasjon for plattformen, i tillegg til Java- eller Symbian-baserte Series 40- og 60-mobiler.

Nokia Publishing leter etter det neste, store mobilspillet, og deler ut 110.000 dollar – rundt 560.000 norske kroner – til tre vinnere. De tre vil også få tilbudt preproduksjonskontrakter, med et mål om å lansere vinnerkonseptene på de ulike plattformene.

- Nokia presenterer entusiastisk denne Mobile Games Innovation-utfordringen som en unik mulighet for de beste mobilspillutviklerne i hele verden til å rocke industrien med innovative, unike konsepter som viser hva du kan gjøre med vår mobile plattformer, sier Mark Ollila, sjef for spilllanseringer i Nokia, i en pressemelding.

Spillene trenger kun å utvikles som et konsept, ikke fullt ferdig kodet, noe som betyr at alle med en god idé har muligheten til å delta. Alle bidrag blir bedømt at et panel av eksperter som ikke jobber i Nokia, og kriteriene er innovasjon, moro, mulighet for ferdig produkt og markedspotensial.

Søknadsfrist er 20. august, flere detaljer og søknadsskjema finner du her.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen