Nokia N950 med MeeGo for utviklere.

Nokia med ny utviklermodell

Nokia N950 med MeeGo for utviklere.

Slipper en tastaturmobil for de særlig interesserte.

Ifølge nettsedet Engadget har Nokia betemt seg for å lansere en egen utviklermodell kalt Nokia N950. Modellen har en 4-tommer skjerm på 480 x 854 tommer, og vil trolig likne på modellen det ble lekket bilder av sist høst.

Nokia N950 er nok ikke en mobiltelefon som vil få veldig stor utbredelse. Den er litt enklere spesifisert enn Nokia N9, som ble offentliggjort i dag. Blant annet har den LCD-skjerm, og ikke AMOLED, slik det er på N9. Den skal heller ikke ha NFC-brikke, og kameraet på utviklermodellen skal være litt enklere enn på N9, selv om begge tar bilder med 1 megapiksel oppløsning. Batteriet på N950 er på 1320 mAh, mot N9s 1450 mAh.

Selv om telefonen nå blir gjort tilgjengelig, så legger Nokia ikke skjul på at dette er et ta-det-som-det-er-produkt uten support eller noen form for garanti. Prisen er det ikke sagt noe om, ei heller hvordan du skal gå frem om du ønsker å skaffe deg et eksemplar å herje med.

Her er en video fra Nokia Developer forum, der Mark Longe i Accuweather viser en Qt-applikasjon på det som angivelig er Nokia N950, delvis kamuflert i et plastdeksel:

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen