Utklipp fra Nokias mystiske nettside. (Foto: Somebodyelsesphone)

Nokia med ny telefon i dag?

Støvet etter 5800-lanseringen i London har knapt lagt seg, men skal vi tro spekulasjonene som pågår og nedtelling på en mystisk Nokia-nettside, er finnene nå klar til å lansere enda en ny telefon.

Snoking?

Det er nettstedet Somebodyelsesphone som har satt i gang spekulasjonene. Her kan vi se en Nokia-telefon som teller ned til klokken 18:00 norsk tid, med teksten "The phone will unlock in:...". Nettstedet linker direkte videre til tre Facebook-profiler, som alle virker å være laget for anledningen, og flere videoer av personene fra disse profilene ligger ute på Youtube.

Når du går inn på Somebodyelsesphone får du også se en video som stopper med spørsmålet: "Ville du sett gjennom en fremmeds telefon?".

Ikke første gang

Hva Nokia driver med nå er ikke godt å si. Men det er ikke første gang i år at selskapet bruker mystiske nettsteder og løsrevede hint for å forvirre fans såvel som presse og analytikere. Nettstedet Openatownrisk ble en fast gjenganger i sommerspaltene, der Nokia virket å telle ned til noe "surrealistisk", og brukere måtte løse gåter og oppgaver for å komme videre, se videoer og vinne T-skjorter. Men hva poenget var med nettstedet er enda ikke klart.

Om Somebodyelsesphone har mer konkret å komme med er uvisst. Men det er i skrivende stund kun 11 timer igjen. Og dersom Nokia lanserer noe, vil vi selvfølgelig komme tilbake med mer informasjon.

Her er de tre videoene:

(Kilde: Somebodyelsesphone.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen