Hva i alle dager? (Foto: Nokia)

Nokia med ny rekord i surrealisme

Nettstedet openatownrisk.com fikk mange til å klø seg i hodet tidligere i sommer. Det som etterhvert viste seg å være et nettsted eid av Nokia lot seg åpne dersom du fikk frem tre like figurer, og animasjoner av diverse tannhjul, sammen med en tekst som forteller om "The weirdest clip ever made" spratt opp. Ikke mange dagene etter forsvant nettstedet med et advokatbrev.

Kongefamilie og kunstere

Nå er den imidlertid tilbake, og med langt flere muligheter enn før. Fortsatt advarer nettstedet mot "Grand Weirdness" og en eller annen historie om kongefamilier og kunstnere som laget en den merkeligste filmen i historien, og som har blitt låst ned. Til nå.

Nettsiden presenterer nå tre ulike oppgaver som alle involverer bruk av en Nokia-telefon. For å løse oppgavene må du laste ned innhold via "Last ned!"-funksjonen på din Nokia-telefon og følge anvisningene.

Stuper i en bolle med tomatsuppe

Vi løste en av oppgavene og fikk se et filmklipp der noen svømmere stuper ned i en bolle med tomatsuppe, to personer går rundt og slår med køller på hodet sitt, en katt slikker på en mann, en hummer hopper på motorsykkel og en rekke andre sære ting.

Hva Nokia ønsker å oppnå med openatownrisk.com er altså fortsatt ganske utydelig.

Tror du at du har løst gåten? Del det med oss andre i forumtråden nedenfor!

(Kilde: Openatownrisk.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen