Nokia med ny HSDPA-mobil

- Stadig flere bruker mobilen sin til ulike formål, som for eksempel nedlasting av musikk, se videoklipp, surfe på internett og motta epost med vedlegg. Nokia 6120 classic utfører disse oppgavene raskere og lettere ved å benytte seg av HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) - en teknologi som gir 10 ganger raskere nedlastning enn med et vanlig WCDMA-nettverk, skriver Nokia i en pressemelding.

Nokia 6120 har et 2 megapikslers kamera med 4 x digital zoom, blits og panoramamodus, i tillegg til et kamera på fremsiden for videosamtaler. 

Guider
Nokia 6120 classic har også forhåndsinnstallerte How-To Guides og Set-up Wizard få tilgang til e-post og internett raskere. Data Transfer-løsningen gjør det mulig å overføre kontakter, kalender, bilder, video og filer fra  en eldreNokia til den nye Nokia 6120 classic – også hvis SIM kortet er tatt ut (virker ikke mot alle eldre modeller). Kalenderen i Nokia 6120 classic kan synkroniseres mot Outlook. 

- Mobiltelefoner har fått en viktigere rolle i våre hektiske liv, sier Oskar Södergren, produktmarkedssjef i Nokia Skandinavia. - Vi ser at det å kunne benytte mobiltelefonen til mange ting gir brukerne en bedre balanse mellom fritid og jobb. Med HSDPA-teknologi, S60 operativsystem og en lang rekke nyttige funksjoner på Nokia 6120 classic, vil brukerne lettere kunne organisere hverdagen, sier han. 

Støre fart eller bedre kvalitet
Nytten av 3G opplever man best når man bruker mobiltelefonens funksjoner for nedlasting av post, musikk eller andre filer. Jo større fil, jo mer tydelig blir forskjellen. Med HSDPA kan du laste ned filer mye raskere. Du kan også streame innhold som TV-bilder til mobilen med mye høyere kvalitet.

Nokia 6210 classic er en smartmobil basert på S60-plattforme. Telefonen er forventet å komme i salg i løpet av andre kvartal 2007 og er beregnet å koste godt under 3.000 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen