Nokia med ny GPS-PDA?

Alternativ tekst mangler
Snikfoto av det som skal være en ny Internet Tablet fra Nokia.

Da Nokia lanserte sin 770 Internet Tablet, overrasket de mange. 770 var nemlig noe så sjeldent som en Linux-PDA uten innebygget mobil. Da vi testet maskinen ble vi svært positivt overrasket over konseptet. Nå ser det ut til at oppfølgeren kommer.

Det ble lenge spekulert i om Nokia allerede var i gang med oppfølgeren nesten før 770 var kommet på markedet. Oppfølgeren har i ettertid blitt så godt som bekreftet. Blant annet uttalte Nokia i et intervju med Cnet at en ny Internet Tablet med flere funksjoner og nytt grensesnitt var på vei.

Senere har Andreas Lundin i Nokia bekreftet overfor Amobil at den nye utgaven av Internet Tablet vil få GPS og et eget navigasjonssystem innebygget.

Nå med GPS
Nå ser det ut til at det kan begynne å nærme seg. Det har nemlig dukket opp bilder av det som skal være oppfølgeren til 770, og ut i fra disse ser det ut til at et nytt grensesnitt er på plass, sammen med støtte for GPS.

Det er den franske bloggen Blog-not.com som presenterer snikfotoet. Men om bildene og spesifikasjonene er ekte, kan det heller se ut som om det er lillebroren til 770 vi får se.

Nedgradering?
I følge nettstedet har den nye Internet Tablet-en navnet 330. Skjermen er nedgradert til 320 x 240 piksler. 770 hadde hele 800 x 480 pikslers oppløsning. I tillegg er det usikkert om 330 har trykkfølsom skjerm slik som 770 hadde.

GPS skal være på plass, og trolig også Wi-Fi. Som 770 skal 330 har støtte for SD-minnekort. Den nye maskinen skal i tillegg være bedre på musikk og video. Hvorvidt 330 kjører Linux slik som 770, er usikkert.

Om informasjonen på den franske bloggen stemmer, kommer 330 i salg allerede før jul. Vi i Amobil følger med, og holder deg oppdatert på den videre utviklingen.

(Kilder: Blog-not.com, Engadget.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen