Nokia med Mpix og 3G


(Klikk for større bilde)

Nettstedet Mobile-Review publiserte i dag bilder av det som hevdes å være Nokias neste 3G-telefon. Mobiltelefonen skal for øyeblikket ha kodenavnet "Charlie NPI5" og skal være blant Nokias 16 nye telefoner for det europeiske markedet.


(Klikk for større bilde)

"Charlie" blir trolig Nokias første 3G-telefon med megapiksel-kamera. Som vi ser på bildene, står det klart rundt fotolinsen at telefonen vil ha megapikselkamera, og dette oppgis også i artikkelen på nettstedet. I tillegg viser bildene et fotolys, ala det vi har sett på Samsung X600 og kommende Sony Ericsson K700.


(Klikk for større bilde)

Som nevnt vil telefonen kjøre grensensittet Series60, som er kjent fra tidligere Nokia-modeller som 3650 og 6600 samt Siemens SX1. "Charlie" blir da også selskapets første Series60-telefon med støtte for 3G / UMTS og er andre i rekken av UMTS-telefoner på verdensbasis som nå kommer med Series60.


(Klikk for større bilde)

Som vi ser på bildet under kan det se ut til at "Charlie" vil få hotswap. Dette vil være et stort steg fremover i forhold til hva vi har opplevd med 6600 og 3650, hvor man må skru av telefonen hver gang man skal bytte ut minnekortet.


(Klikk for større bilde)

Ifølge Mobile-Review vil lekkerbiskenen fra Nokia få en pris på rundt 500 Euro, som tilsvarer 4000 norske kroner. Videre skal modellen presenteres en gang på sommeren, men noen mer eksakte datoer for lansering, eller når telefonen eventuelt kommer ut fins desverre ikke. Vi understreker også at den nye telefonen hittil er ubekreftet av Nokia selv.


relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen