Nokia med fotofremkalling

Nokia har tidligere har skallet bort en rekke forretningsområder for å konsentrere seg om det de kan best – mobiltelefoni. Nå kaster de seg inn i fotobransjen, ikke bare som kameraprodusenter, men med en egen fremkallingstjeneste.

Nå er det strengt tatt ikke Nokia, men CeWe Color som tar seg av arbeidet med å gjøre dine digitale bilder om til papirbilder. Eller du kan få dem på kopper, klistremerker, T-skjorter eller andre gaveobjekter om du ønsker det. 

Direktebestilling
Men det eneste du trenger for å ta tjenesten i bruk er en Nokia i N-serien. Bildene kan bestilles direkte fra ”galleri” i menyen, og sendes til fremkalling over mobilnettet eller et annet trådløst nett.

Betalingen kan du gjøre med kredittkort, eller du kan benytte en annen lokal løsning avhengig av hvilket land du befinner deg i, heter det i en pressemelding fra Nokia. 

Gratisprøve
For at du selv skal kunne gjøre deg kjent med hvordan ordningen virker har Nokia bestemt seg for ikke å ta betalt for de ti første bildene du bestiller. Bildene leveres med posten hjem til deg, eller til en annen adresse som du har valgt.

Nå må det legges til at det finnes flere tilbydere i dette markedet, og at løsningen med bestilling av utskrift fra mobilen ikke er noe nytt. Men ved å integrere bestillingsløsningen med telefonens fotogalleri har Nokia kommet opp med en løsning som i alle fall gjør det svært enkelt å bestille kopier. 

Program
For å få funksjonen på din Nokia går du til www.nseries.com/orderprints og laster ned et lite program som du installerer på mobiltelefonen.

Med til tjenesten hører også album på Internett. 

Pris
Prisen per bilde varierer fra 99 øre per kopi (9x12 cm) til 8,15 kr for A4-kopier. I tillegg kommer 20,49 kroner i porto. For nøyaktige sluttpriser – se Nokias priskalkulator.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen