Nokia med avtakbar trådløs håndfri

Den lille boksen festes på bilens solskjerm, og inneholder både høyttaler og mikrofon. Koblet til mobiltelefonen via blåtann blir den dermed en forlengelse av mobiltelefonen din, og du kan snakke trygt i mobilen med begge hendene på rattet. 

Støyreduksjon
Boksen har både digital støyfjerner (DSP) og ekkoreduksjon. Det skal gjøre det mulig for personen i den andre enden av samtalen å høre hva du sier, selv om det er en del kupéstøy i bilen.

Boksen festes med en klemme til solskjermen i bilen, og den skal være fri for blinkende lamper som kan forstyrre deg når du kjører. Betjeningsknappene er imidlertid utstyrt med lys, så du enkelt kan besvare anrop også i mørket. 

Strøm
Standbytid er ikke oppgitt, men med taletid på 20 timer antar vi at du ikke behøver å lade dingsen særlig ofte. Den skal selv spare strøm ved å koble seg ned når samtalen er over. Glemmer du å skru den av når du forlater bilen vil den slå seg helt av fem minutter etter at forbindelsen til mobiltelefonen er brutt.

Som med andre slike enheter kan også denne brukes som høyttaler ved konferansesamtaler på møterommet eller på kontoret.

Nokia HF-300 skal være tilgjengelig i butikk i løpet av høsten, og prisen er oppgitt til ca 90 euro pluss avgifter. 

Kompatibilitet
Håndfriboksen kan brukes med Nokiamobiler som har Bluetooth 1.1 eller høyere, og som støtter håndfriprofil 1.0 eller høyere.

I praksis betyr det at den virker med alle nyere mobiltelefoner som har Bluetooth, også mobiltelefoner fra andre produsenter enn Nokia.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen