Nokia Maps 3 beta

Nokia Maps 3 beta

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Nokia Maps hjelper deg med å finne frem når du går til fots, eller kjører bil. Denne mobile tjenesten er nyttig å ha med seg når du skal ut og reise, eller skal finne fram til en bestemt adresse der du bor. Nokia Maps 3 støtter over 200 land verden over. Forhåndsinnstallert i programmet kommer en rekke storbyguider (også med informasjon om offentlig transport i den enkelte storby).

I denne versjonen får du i tillegg muligheten til å se satelittbilder fra en rekke storbyer verden over. Vi gjør oppmerksom på at denne versjonen av Nokia Maps nå er intergrert med den populære Ovi-plattformen. Dette gjør at du nå kan synkronisere bilder og andre viktige filer mellom Nokia Maps og tjenesten Ovi. Videre har denne versjonen av Nokia Maps en unik støtte for fotgjengere, fotgjengeroverganger og gangveier er nemlig blitt intergrert i Nokia Maps 3. I tillegg kan du med Nokia Maps 3 beta se bygninger tredimensjonalt (3D).

Nokia Maps 3 inneholder også støtte for bilister, her for fotoboksvarsling og fartsgrenser.

Du kan laste ned Nokia Maps 3 beta til mobilen din ved å gå til utgivers hjemmeside her. 

Vi gjør oppmerksom på at selve Nokia Maps er gratis å laste ned, men tilleggstjenester for navigasjon i bil og til fots koster penger. Her kan du laste ned gratis 7-dagers prøveversjon av lisensen for disse tileggs-navigasjonstjenestene Bruken av en tjeneste som Nokia Maps koster deg i datatrafikk på mobilen din. Vi anbefaler deg derfor å sjekke datatrafikkplanen på mobilabonnementet ditt, før du starter å bruke en tjeneste som dette på mobilen din.
.
Kompatibelt med: Microsoft Windows XP og Vista. Tjenesten støtter også alle Nokia-mobiler med støtte for Symbian S60 3rd Edition Feature Pack 2

For mer informasjon om Nokia Maps 3 beta gå til utgivers hjemmeside.

Utgiver: Nokia


Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen