Nokia lekker to nye trykkskjermmobiler

Mens Palm, LG og Microsoft viser frem splitter nye brukergrensesnitt på årets Mobile World Congress, ser det ut som Nokia er opptatt med å lage nye mobiler med sitt eksisterende S60-system.

Nå har det dukket opp to nye trykkskjermmobiler på en video. Mobilene har fått kodenavnene Ivaldo og Madeleine. 

Ivaldo

Ryktene skal ha det til at Ivaldo har en 3,5 tommer stor trykkskjerm. Videre er Wi-fi, AGPS og Bluetooth på plass. Ellers er multimedia i høysetet, og det er tydelig at dette trolig blir en mobil i N-serien eller med tilnavnet Xpressmusic.

En FM-sender sørger for at du kan sende musikken din til stereoanlegget i bilen din uten noe ekstrautstyr. Kameraet skal knipse bilder i fem megapikslers oppløsning. Minnekapasiteten skal være hele 32 GB, slik at du får plass til en hel del musikk, video og bilder. 

Madeleine

Madeleine har et fullt qwerty-tastatur, akkurat som N97. Skjermen kan vippes oppover, slik at du kan regulere vinkelen for å se skjermen best mulig. Teknologier som Wi-fi og GPS er på plass. Videre skal Madeleine ha egne spilltaster og støtte for N-gage.

Brukergrensesnittet i begge de to nye mobilene blir etter all sannsynlighet mer eller mindre likt det du finner i Nokia 5800 og den N97, der førstnevnte er å finne i enkelte norske butikkhyller.

(Kilde: gsmarena.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen