N79 Active leveres med et pulsbelte fra Polar.
N79 Active leveres med et pulsbelte fra Polar. (Bilde: Polar)

Nokia lanserer treningsmobil

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Nokia N79 Active er en vanlig N79 med treningsprogramvare.
Nokia N79 Active er en vanlig N79 med treningsprogramvare.

Rett over nyttår er trening umåtelig populært. Nå har også Nokia slengt seg på bølgen. Sammen med pulsklokkeprodusenten Polar har mobilprodusenten lansert en treningsversjon av Nokia N79, sammen med pulsmålerutstyr. Dette er helt i tråd med rykter vi skrev om på tampen av 2008.

Pakken, kalt Nokia N79 Active, skal være tilpasset deg som løper. Med i esken får du pulsmåleren Polar Wearlink som du kobler til telefonen via Bluetooth. Dette gjør at du hele tiden kan passe på at pulsen din ikke er for høy eller for lav mens du løper.

Kombinerer trening med GPS

Nokia er ikke den første mobilprodusenten som lager en treningsmobil. Samsungs Adidas-mobil Micoach har vært på markedet en god stund, og leveres også med pulsmåler fra Polar. Den store forskjellen er at Nokia N79 i tillegg har GPS, noe som åpner for nye muligheter.

Les også: Test av Samsung F110 Micoach »

Telefonen er utstyrt med en ny utgave av Nokias treningsprogram Sports Tracker som lar deg logge treningsøktene dine med GPS-en, og publisere resultatene på nettet. Sports Tracker lar deg også dele treningsruter med andre brukere.

Den nye utgaven av Sports Tracker blir for øvrig tilgjengelig for andre smarttelefoner fra Nokia også. Den slippes når Nokia N79 Active kommer i salg. Nøyaktig når dette blir sier Nokias pressemelding ingenting om. Prisen skal ligge på 375 euro før skatt, eller trolig nærmere 4500 kroner med moms.

Utover at det følger med pulsmåler er det ingen forskjeller på N79 Active og den vanlige utgaven. Les mer om N79 i vår test.

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen