Nokia lanserer snowboard-pakke

Allerede i fjor kom den første spesialutgaven av Nokias sportstelefon 5500. Nå kommer det enda en versjon av den sprut- og støtsikre mobiltelefonen.

Denne gangen har Nokia fått med seg Terje Håkonsen og Oakley på laget, og snekret sammen en hyggelig liten pakke. Telefonen skal lanseres i forbindelse med Terje Håkonsens snowboard-arrangement The Arctic Challenge, der Nokia er hovedsponsor. Arrangementet gikk av stabelen på mandag, og varer til 3. mars.

I pakken vil du finne en Nokia 5500 Sport Music Edition, som kommer med forhåndslagrede videoklipp fra tidligere Arctic Challenge-runder. Minnekortet er på 512 MB. I tillegg får du med et par med høyttalere som kan kobles til mobiltelefonen.

Skibriller og DVD
Du får også med Oakleys skibriller Crowbar Signature Model Terje Håkonsen, som er designet av snowboardlegenden selv. I pakken ligger det i tillegg en DVD med klipp fra Håkonsens karriere.

Arctic Challenge-pakken skal ikke selges i mer enn 75 eksemplarer i Norge, og er kun tilgjengelig i Telehusets nyåpnede butikk på Klingenberg i Oslo. Prisen er 2999 kroner med 12 måneders binding mot Telenor.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen