Nokia lanserer seks nye

Annonsør­innhold
Les hele saken »
(Foto: Marius Valle)
(Foto: Marius Valle)

(Amobil/3GSM): Nokia lanserte i dag seks nye telefoner på 3GSM-messen i Barcelona. Blant nyhetene er selskapets første Communicator på flere år, og den minste og letteste TV-telefonen fra selskapet så langt.

Nokia E90 - Communicator er tilbake

E90 er en av Nokias mest avanserte telefoner noensinne, med 3G, HSDPA, GPS og Wi-Fi-støtte innebygget i tillegg til et 3,2 megapikslers kamera og mulighet til å holde videokonferanse. Den 4 tommer store skjermen på innsiden kjører en ny versjon av Series 60 spesialutviklet for Communicator-serien.

Les mer om E90 Communicator >

Nokia N77 - Mobil-TV til folket
N77 er utviklet med ett mål for øyet, å gjøre mobil-TV lettest mulig tilgjengelig for alle. Telefonen har en uvanlig bred skjerm som gjør det lettere å følge med på TV-programmet til tross for at skjermen er drastisk mindre enn den på TV-en i stuen. I tillegg kommer et enkelt to megapikslers kamera og Series 60-operativsystem.

Les mer om Nokia N77 >

Nokia E61i og E65 - Business i fokus
I tillegg kunne finnene vise frem neste bølge av telefoner i Enterprise-serien. E61i er en tynnere oppgradering av E61 med to megapikslers kamera, mens E65 er den første Enterprise-telefonen med nedskyvbart tastatur, kamera og Wi-Fi-støtte.

Les mer om E61i >
Les mer om E65 >
.

Nokia 6110 og 3110 - GPS og lav pris
Nokia varslet allerede i fjor at selskapet vil satse stort på GPS i år, og leverer nå med nye 6110, som er spesialutviklet for satelittnavigering. Telefonen har innebygget GPS, 3G og kommer med nedskyvbart tastatur. Ifølge Nokia er telefonen den første med out-of-the-box GPS-støtte som ikke krever at du må kjøpe kart og ekstrautstyr i tillegg for å bruke telefonen.

Mer nøkterne mobilbrukere har også noe å glede seg over. Nokia 3110 Classic er Nokias nyeste alternativ for deg som ikke bryr deg om GPS, 3G, Wi-Fi eller andre avanserte funksjoner, men som heller setter pris på kamera og musikkspiller til lav pris.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om 6110 og 3110 i en egen artikkel.

(Kilde: Nokia)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen