Nokia lanserer ny N80

Alternativ tekst mangler

Med Nokias N80, som ble lansert i november i fjor, kan du surfe gratis innenfor trådløse internettsoner. Men å sette opp Wi-Fi-instillinger manuelt er ikke like enkelt for alle.

For å gjøre det enklere å surfe på nett med N80, har Nokia nå laget en ny utgave, N80 Internet Edition.

Bortsett fra en brungrå farge, er N80 Internet Edition identisk med den originale N80 på utsiden. Forandringene sitter nemlig på innsiden.

Finner Wi-Fi for deg
Den nye utgaven av N80 har først og fremst fått en såkalt Wi-Fi-hjelper. Det betyr at når du kommer innenfor en Wi-Fi-sone, vil telefonen automatisk finne Wi-Fi-sonen for deg. Dermed slipper du å søke etter nett manuelt.

Nokia har også lagt til støtte for IP-telefoni via SIP-standarden. Mens Nokia tidligere har hatt problemer med å få denne standarden til å fungere, skal dette nå være fikset i N80 Internet Edition, skriver Mobil.se.

Den nye telefonen har også fått programvare som gjør at du kan laste bilder tatt med mobiltelefonen direkte opp til din blogg på nettstedet Flickr.

Som om ikke det var nok, har N80 Internet Edition også fått Yahoo Go Mobile, som du kan bruke til å sende lynmeldinger og lese e-post, for å nevne noe.

Ellers har N80 Internet Edition alle funksjonene som den originale telefonen også har. Vi nevner i fleng: Tre megapikslers kamera, høyoppløst skjerm, UPnP (Universal Plug and Play), 3G, EDGE og støtte for minnekort. Du kan lese mer om N80 i saken "3 megapiksler fra Nokia".

I tillegg til fargen "patina bronze", vil N80 Internet Edition også bli tilgjengelig i "pearl black". Prisen er foreløpig usikker.

(Kilder: Mobil.se)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen