Nokia lanserer hodesett

CES-messen, som startet i dag, er en av verdens desidert største begivenheter for forbrukerelektronikk. Nokia har så langt ikke ligget på latsiden, og har allerede rukket å lansert noen nyheter. I samme åndedrett har finnene også lansert en rekke nye blåtann-hodesett.

BH-100
Nokia selv beskriver BH-100 som enkelt og rimelig. Hodesettet veier 11 gram, og det legger seg i samme pris- og vektklasse som Nokia BH-300.

Designen til BH-100 er heller ikke særlig forskjellig fra BH-300. Selve hodesettet er hvitt, mens en ørebøyle kan skiftes ut. Ørebøylen kan pakkes rundt hodesettet, og fungere som en slags pyntekant. Med i pakken får du ørebøyler i mørkeblått, lyseblått og rødt.

Klikk for større bilder

Hodesettet har ikke egne volumtaster, og du må dermed grave mobilen din opp av lomma når du vil stille volumet. En knapp for å svare, legge på, ringe tilbake til til sist brukte nummer og slå av og på hodesettet er på plass.

Batterilevetiden er oppgitt til 150 timers hviletid eller 6,5 timer taletid.

BH-201
BH-201 kommer i sort farge med et slags mønster på fremsiden. Ørebøylen er myk og kan tilpasses øret, eller du kan velge mellom tre ulike størrelser som inngår i salgspakken.

Hodesettet har egne volumtaster, og du slipper å dra frem mobilen når du skal stille lyden. I tillegg har hodesettet en kombiknapp for å besvare en samtale, legge på, ringe siste nummer, eller slå av/på hodesettet.

BH-201 har en oppgitt batterilevetid på 150 timer i hvilemodus eller fem og en halv times taletid. Nokia har dessverre ikke oppgitt vekten til BH-201.

BH-301
Det mest eksklusive av hodesettene Nokia lanserer i dag er BH-301. Det leveres i en lys og en mørk variant, og det følger med tre forskjellige deksler i hver pakke. Når du kjøper hodesettet velger du mellom en lys og en mørk variant.

Hodesettet har en batterilevetid på så mye som syv timer taletid eller 200 timer standby, og utmerker seg altså som det mest utholdne i dagens lansering.

Klikk for større bilder

Volumjustering er på plass, så vel som en kombiknapp med samme funksjoner som de to forrige hodesettene. Nokia har ikke oppgitt noe vekt på BH-301.

Alle hodesettene skal være på plass i butikkhyllene i løpet av første kvartal.

(Kilder: Nokia)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen